2011/06/22

Uitgevang!

Ek moes vanoggend vir 'n wyle weg van die kantoor af wees.  (Ek sal later oor daardie frustrasie berig.)  En toe ek terugkom staan iemand op my parkeerplek geparkeer...

Eienaardig genoeg is dit gewoonlik 'n BMW of 'n Mercedese (en nou 'n Lexus) wat  om een of ander rede dink hulle kan my parkeerplek maar vat.  (Dis altyd een van die luukse motors of 'n tjor wat skaars lyk of dit nog kan ry wat op mens se plek staan.)

Ek raai die eienaars van sulke luukse motors kan lees en dat hulle dus bewustelik 'n parkeerplek 'leen' wat nie aan hulle behoort nie.  Ek wonder of hulle besef watter ongerief hulle veroorsaak.  Maar ek raai ook hulle kan rasionaliseer hoekom hulle rede goed genoeg was om iemand anders te verontrief.  Miskien moet ek maar 'n galery begin met foto's van dit wat ek op my parkeerplek aantref...